Sälja?

Vi når rätt köpare på rätt sätt

Med lång erfarenhet och känsla för detaljer skräddarsyr vi marknadsföringen av din bostad. Vi använder det som krävs för att nå ut till rätt köpare och för att din bostad ska synas på rätt ställen. Av erfarenhet vet vi att olika köpare ställer olika frågor och för oss finns det inga vanliga visningar. Genom att analysera förutsättningarna och marknaden ser vi till att just din visning blir så lyckad som möjligt.

Att lämna åt slumpen säljer inga bostäder

När ditt hem ska visas upp för första gången måste allt vara genomtänkt och väl förberett. Inför varje försäljning tar vi därför fram en individuell plan som bland annat innefattar skräddarsydd marknadsföring. Till vår hjälp har vi också olika och handplockade samarbetspartners. Erfarna och duktiga inredare och fotografer som hjälper oss att lyfta fram din bostad och rätt detaljer. Tillsammans tar vi fram det lilla extra och skapar en välkomnande visningsmiljö.

Nöjda kunder är världens bästa marknadsföring

Den största delen av våra kunder kommer i kontakt med oss via tidigare kunder och deras rekommendationer. För oss är det ett bevis på att vi har lyckats och på att vårt målmedvetna arbete lönar sig i längden. Berggren Hörle lyssnar på dig från de första frågorna och fram till det påskrivna kontraktet. Vi jobbar hårt för att nå rätt köpare och komma till ett avslut där alla parter känner sig nöjda.

Fyll i dina uppgifter och skicka så återkommer vi!

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!